1255788303_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olin eilen yhdellä parhaista keikoista, jolla olen koskaan ollut. Sunrise Avenue esiintyi keskustassa ja vielä ihan ilmaiseksi. Ihmettelen vaan, miten näin köyhällä kaupungilla oli rahaa noinkin kuuluisaan bändiin, mutten toki valita. Hymy Sunrise Avenue veti tosi hyvin, tykkäsin bändistä ehkä enemmän näin livenä kuin radiossa. Samu Haber ja muut bändin pojat jäivät juttelemaan, ottamaan yhteiskuvia ja antamaan nimmareita. Mediassa Samu Haber on ilmeisesti jonkinlaisessa kusipään maineessa, mutta ainakin faneille se oli todella mukava ja erittäin hauska. Nauru Niiden musiikkivideoista ei muuten huomaa, kuinka hirveän pitkä se oikeasti onkaan.

Keikan jälkeen mentiin yhdelle kaverille juhlistamaan syysloman alkua. Syötiin, juoruiltiin ja sellasta. Normaalia yökyläilyä siis vaan. Nauru Aamupäivä vietettiin katsomalla elokuvia ja syömällä herkkuja (taas).

Ulkona on aivan järkyttävä ilma. Yksi mesekaveri, jota en ole pahemmin nähnyt sillee ihan oikeasti, pyysi mua pitsalle, mutten kyllä viitsi lähteä tossa ilmassa ajamaan keskustaan. Ehkä joku toinen päivä nyt loman aikana.