1255622318_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Varattiin tänään mulle kielimatka! Lento Brightoniin lähtee 30.6 ja palaan koti-Suomeen vasta 29.7 eli Englantiin neljäksi viikoksi! Hymy Voitte uskoa, että olen aika innoissani nyt. Cool Brighton on siis Englannin etelärannikolla sijaitseva kaupunki, noin 90 kilometriä Lontoosta merelle päin. Asukkaita on sellaiset 250 000.  Majoitun isäntäperheessä yhden kaverini kanssa. Kurssi on International (paikalliset opettajat, kansainvälinen luokka) ja matkanjärjestäjänä toimii EF. Neljän viikon kurssiin sisältyy myös muutama retki Lontooseen sekä muutamaan muuhunkin paikkaan. Lisäksi otettiin matkan loppuun muutaman päivän Pariisinreissu. Se teki matkalle hintaa vajaat 200 euroa enemmän, mutta ajateltiin, että pitäähän sekin päästä näkemään, kun niin lähelle kumminkin mennään. Sitten vaan odotellaan parin päivän päästä tulevaa vahvistuskirjettä.

Nyt on ongelmana, että miten jaksan odottaa ensi kesään asti. Nauru Onneksi tässä on kaikkea mielenkiintoista tekemistä ennen sitäkin: TET, isoskoulutusleirit, teatteriharjoitukset ja -esitykset, muodinyö, tukioppilastapahtumat... Varsinkin keväällä ohjelma on täynnä kaikenlaisia ysien tapahtumia ja alkukesä kuluu riparilla isosena. Ei mene ehkä koko vuosi pelkästään haaveillessa. Nauru Ja jossain vaiheessa pitäisi vähän rahaakin ansaita, sillä lupasin maksaa mahdollisimman paljon kurssista takaisin vanhemmilleni, jotka sen lupautuivat kustantamaan.

Valitsin muuten otsikkolaulun tätä kielimatkateemaa ajatellen. Tuo laulun nimi tuntui todella osuvalta tähän hetkeen. NauruJa onhan Son Of Dork englantilainen bändi. Mutta nyt taidan lähteä syömään jotain välipalaa ja sen jälkeen teatteriharjoitukset kutsuvat.