1255691738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jes, viikonloppu! Pääsee viimein nukkumaan kunnolla. Nauru Jotenki tuntuu, että viikko meni kauheen nopsaa ohi ja silti koulussa aina tuntu, että päivä ei pääty ikinä.

Tämä päivä oli kyllä poikkeus noihin muihin, ikuisilta tuntuviin, päiviin. Eikä kyllä ihmekään, en ollut kahdella tunnilla ollenkaan. Vietettiin mun tukioppilasparin kanssa laatuaikaa meidän kummiluokan kanssa. Ne oli kyllä aivan ihania, jaksoivat leikkiä kaikki ryhmäytysmisleikit ja olivat vielä innoissaan kaiken lisäksi. Hymy Pelkäsin koulun alkaessa, että saisin jonkun "vittu ei vois vähempää kiinnostaa"-luokan. Ajattelin, ettei mun hyvä tuuri varmasti jatku tänä vuonna, viimevuotinen kummiluokka kun oli tosi mukava myös. Näköjään se kuitenkin jatkui. Hymy Tästä luokasta tulee vähän mieleen mun oma luokka pari vuotta sitten ja oikeastaan vähän vieläkin.

Viikonloppusuunnitelmista sen verran, että tänään ajattelin viettää ihan koti-iltaa. Huomenna muutama kaveri tulee ehkä tänne: leivotaan jotain ja mietitään sitä kielimatkakohdetta. Nauru Sunnuntaina äitin ja iskän kummityttö täyttää 11 vuotta ja sinne juhliin olisi ehkä tarkoitus myös lähteä. Ei ehkä muuten suuremmin kiinnostaisi, mutta tytön isosisko on yksi mun parhaimmista ystävistä. Hymy