1255622233_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen tässä aamupäivän kuluksi tutkinut horoskooppeja. Tein tässä pienen yhteenvedon siitä, mitä horoskooppi paljastaa (tai ainakin mitä sen pitäisi paljastaa) ihmisen luonteesta. Täytyy sanoa, että kun ajattelen kavereitani ja perhettäni, niin kyllä näissä jotain yhteneväisyyksiä on. Nauru Olen itse vesimies ja tuo kuvaus sopii minuun melko hyvin.

Oinas: Itsevarma, herkästi innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen. Oinaan suurimpia heikkouksia on kärsimättömyys. Jos oinas ei saa haluamaansa, hän ärsyyntyy ja saattaa muuttua agressiiviseksi.

Härkä: Maanläheinen, rauhallinen, leppoisa, kauneudentajuinen, taiteellinen ja seksuaalinen. Härkä lämpenee asioille hitaasti ja saattaa siksi vaikuttaa laiskalta. Voi olla mustasukkainen, omistushaluinen ja itsepäinen.

Kaksoset: Sopeutuva, vilkas, älykäs, nokkela, monipuolinen, utelias ja tiedonhaluinen. Kaksonen älyllistää usein asioita liikaa, jolloin tunne-elämä jää taka-alalle. Levoton kaksonen myös kyllästyy herkästi asioihin sekä ihmisiin.

Rapu: Herkkä, tunteellinen, sympaattinen, lämmin, huolehtivainen ja ailahtelevainen. Rapu tosin peittää herkkyytensä usein kovan kuoren alle. Hän ottaa asioista helposti itseensä.

Leijona: Luova, itsevarma, hyväntuulinen ja dramaattinen. Leijona tähtää aina voittoon ja on erittäin kilpailuhenkinen. Leijona on yleensä läheisten rakastama, vaikka leijonan suuri ego saattaa olla hyvinkin silmäänpistävä.

Neitsyt: Analyyttinen, kriittinen, työteliäs, siisti ja tarkka. Neitsyt on yleensä hieman ujo. Hänellä on taipuvaisuutta perfektionismiin, joka näkyy pahimmassa tapauksessa pikkumaisuutena ja ankarana kritiikkinä sekä itseä että toisia kohtaan.

Vaaka: Harmoniaa, kauneutta ja rauhaa rakastava, viehättävä ja tasapainoinen. Vaaka inhoaa riitaa ja konflikteja, mutta joutuu useinkin sovittelemaan sellaisia. Vaa'an huonoimpia puolia on olematon päättämiskyky.

Skorpioni: Syvällinen, intohimoinen, intensiivinen, seksuaalinen ja voimakas. Parhaimmillaan skorpioni on kypsä ja viisas, huonoimmillaan hellittämättömän kostonhimoinen ja vihan riivaama. Hänellä on usein vaikeuksia luottaa muihin.

Jousimies: Suorasukainen, optimistinen, seikkailunhaluinen ja idealistinen. Jousimiehen mielipiteet ovat usein voimakkaita ja joskus ehdottomiakin. Jousimies ei halua olla koskaan väärässä. Jousimiehen rehellisyys ja suorapuheisuus on usein loukkaavaa, vaikkei hän itse tarkoittaisi loukata.

Kauris: Kurinalainen, työteliäs, perinteinen, vastuuntuntoinen ja realistinen. Kauris on harvoin spontaani ja heittäytyy hetken vietäväksi. Kaurista pidetään usein kylmänä tyyppinä, mutta joskus hän yllättää huumorintajullaan. Kauriilla on usein kova pätemisen tarve.

Vesimies: Kekseliäs, älykäs, vapaudenhaluinen, kansainvälinen, yhteiskunnallinen ja idealistinen. Vesimies on parhaimmillaan, kun täytyy saada muutoksia aikaan. Vesimiestä pidetään usein kylmänä, sillä vesimiehen sosiaalisuus välittyy yleensä parhaiten perheelle ja ystäville ja jää muilta huomaamatta.

Kalat: Kollektiivinen, haaveileva, tunteellinen, ystävällinen, romanttinen, empaattinen ja viisas. Kalan suurimmaksi heikkoudeksi mainitaan taipumus addiktioihin. Toinen heikkous on todellisuuspakoisuus, sillä kalat ei uskalla kohdata elämän raadollisuutta.