1255691464_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Joo, tänään palattiin taas koulunpenkille. Alko tosi hyvin taas tämä koulunkäynti, sillä nukuin ekana aamuna pommiin, kun olin unohtanu laittaa herätyskellon soimaa.  Onneks äiti oli kotona ja tuli herättämään, nii en pienest kiirestä huolimatta ollu lähelläkää myöhästymistä.

Meiän luokalle oli tullut yks uus oppilas. Tai ei se periaatteessa uus ollu, se vaan vaihto luokkaa. Oli ihan kiva juttu, tunnen nimittäin kyseisen pojan ja on ihan mukava tyyppi. Hymy

Ensimmäisen jakson lukujärjestys vaikuttaa ihan mukavalta: Bilsaa englantia ja äidinkieltä sekä tunti opoa. Sen lisäks on myös joka jaksossa olevat aineet eli matikka, uskonto, terveystieto, liikunta, ilmaisutaito, saksa ja köksä. Toisaalta olisin ehkä halunnu tyhmempiä aineita, että olis ollu ne alta sitte pois. Fysiikasta olisin halunnu päästä eroon mahollisimman nopeesti ja ruotsinki olisin halunnu lukea ennen englantia. Toisaalta on ihan kiva lukea mukavia aineita nyt kun vielä on jonkinlaista intoa ja säästää tylsät aineet talveen, millon mikään ei kiinnosta kuitenkaan.

Huomenna alkaa äidinkieli. Ootan sitä erityisen innolla, koska on mielenkiintosta nähdä meiän uusi opettaja. Tai no, kyllä mä sen jo näin. Näytti aika lailla Jeesuksen ja huonon rokkibändin kitaristin risteytykseltä. Toivotaan, että se on mukava. Seiskaluokalla meillä oli maailman oudoin äikänopettaja, joka leikki käsinukeilla ja muuta mukavaa ja sitä seurasi hirvittävä hissuttelija. Viime vuonna meillä oli tosi ihana ja nuorekas opettaja, joten rima on aika korkeella.